Headset advies

Headset advies voor iedereen

Headsetadvies.nl is een initiatief van Paul Hauer en opgericht in september 2021. Paul is geboren op 15 maart 1983 te Utrecht en hij is al ruim 20 jaar actief als inkoper en verkoper van consumentenelektronica. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de productcategorie headsets en hij kan zowel de zakelijke gebruiker als de consument van een passend advies voorzien.

Onafhankelijk advies

De kracht van Headsetadvies.nl is dat wij onafhankelijk advies geven en geen directe samenwerkingen hebben met de fabrikanten of diens partners. Wij zijn dan ook niet bevooroordeeld en wij kijken aandachtig naar de uitdagingen die gebruikers hebben om hun op die manier van een oplossing op maat te voorzien. De verhalen op Headsetadvies.nl zijn gebaseerd op praktijkervaringen en kennis van de Headset Specialist Paul Hauer. Die in de laatste jaren meer dan 5000 klanten heeft gesproken en geadviseerd over headsets.

Top headsets van A-merken

Omdat wij ons realiseren dat alleen een goed product voordelen met zich meebrengt, adviseren wij uitsluitend topproducten van welbekende A-merken, zoals Apple, ASTRO, Bose, EPOS Sennheiser, Jabra, Logitech, Philips, Plantronics, Poly, Razer, Roccat, Samsung, Sennheiser, SteelSeries en Turtle Beach.

Headset advies voor iedereen

Wij geven advies aan iedereen die een headset gebruikt of van plan is om een headset te kopen. Op basis van de artikelen op Headsetadvies.nl kan je een goede keuze maken in welke oplossing het beste bij jou past, maar je kan ook de hulp van de Headset Specialist inschakelen om een advies op maat te ontvangen. Of je nu een fanatieke gamer bent, die op zoek is naar een goede gaming headset of dat je de eigenaar bent van een organisatie die op het kantelpunt staat om de traditionele bureautelefoon in te wisselen voor een softphone. Wij zijn van alle markten thuis en wij kijken aandachtig naar de situatie om een oplossing op maat te kunnen samenstellen.

Het verdienmodel van Headsetadvies.nl

In alle transparantie leggen wij het verdienmodel van Headsetadvies.nl uit. Ondanks dat wij geen headsets inkopen en verkopen, verdienen wij geld met het aanprijzen van producten. Die bij welbekende verkooppunten, zoals bol.com, BCC, Coolblue en Alternate verkrijgbaar zijn. Dit doet verder geen afbreuk aan de onafhankelijkheid, omdat in de basis voor ons niets uitmaakt of wij product A of B aanprijzen. De verdiensten blijven namelijk gelijk. Daarnaast verdienen wij inkomsten met het plaatsen van advertenties. Echter proberen wij dat tot een minimum te beperken zodat de website gebruiksvriendelijk is en blijft.

Heb je vragen?

Heb je vragen over Headsetadvies.nl of voor de Headset Specialist? Laat hieronder dan een reactie achter. Ook als je op- of aanmerkingen hebt op de website en ons advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *